back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεννηματά: Αυτονόητη πράξη ευθύνης και ιδεολογικής συνέπειας η καταψήφιση του νομοσχεδίου του υπ. Παιδείας

Διαβάστε επίσης

Αυτονόητη πράξη ευθύνης και ιδεολογικής συνέπειας η καταψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείο Παιδείας, απέναντι στους μαθητές, εκπαιδευτικούς, ταλαιπωρημένους γονείς δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, ασκώντας κριτική σε κεντρικούς άξονες του νομοσχεδίου.

«Οι ανισότητες θεριεύουν και αντί να ρίξετε το βάρος στο ξερίζωμα τους θέλετε άλλη μια γενιά πολιτών δέσμια της οικονομικής δυνατότητας των γονιών τους» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και επιτέθηκε στη κυβέρνηση ότι κάνει μπαλώματα στην παιδεία, και πως διατηρεί τα νομοθετήματα του ΣΥΡΙΖΑ και ως προς το εκπαιδευτικό πλαίσιο και ως προς την διοίκηση της εκπαίδευσης.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε την αντίθεση της μεταξύ άλλων στην επαναφορά της διαγωγής στο απολυτήριο, κάνοντας λόγο για παρέμβαση βαθύτατα συντηρητική, ενώ αναφερόμενη στις κάμερες και την απευθείας μετάδοση μαθήματος μίλησε για συντηρητική στροφή συμβατή με την αντίληψη που βλέπει τον υπολογιστή ως δάσκαλο. «Ναι στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση όχι στην τάξη στούντιο» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από Κουτσύμπα

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι στο θέμα της παιδείας στήνουν μια κακοπαιγμένη παράσταση με μοιρασμένους ρόλους και γνωστό σενάριο με τίτλο είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να κάνει reality τη μαθητική ζωή με τις κάμερες στα σχολεία, και ότι απαξιώνει τα ολοήμερα σχολεία, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο τον ανώτατο αριθμό μαθητών ανά τάξη.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα