back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Αθήνα 9.84: «Δεν θα εξαντλήσει την τετραετία η κυβέρνηση»

Διαβάστε επίσης

«Δεν βλέπω να εξαντλεί η κυβέρνηση την τετραετία, δεν φαίνεται όμως να θέλει τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης» εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β1 περιφέρεια ΒΤ Αθήνας Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9.84 και στον Χρήστο Καπούτση. Και πρόσθεσε «από ένα σημείο και πέρα, αν η κατάσταση γίνει πολύ δύσκολη, ενδέχεται να μην μπορεί να τις αποφύγει.»

*Πήγαμε καλά στη πανδημία, στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, με τη συμβολή ολόκληρης της κοινωνίας
Σε σχέση με τη διαχείριση του κορωνοϊού, υπογράμμισε ότι «στην πρώτη φάση και στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, με τη συμβολή ολόκληρης της κοινωνίας πήγαμε καλά και μακάρι να συμβεί το ίδιο και το φθινόπωρο, με μια χαμηλή επίδραση του ιού στη χώρα.»

*Η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά στην Οικονομία
Ανέφερε ότι «η κυβέρνηση, όπως θα φανεί στους επόμενους μήνες, δεν τα πάει καλά στην οικονομία. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν μια κόπωση της κοινωνίας και πριν από τον κορονοιό. Ηδη από το πρώτο τρίμηνο του 2020 είχαμε ύφεση 0,9% και τους δύο πρώτους μήνες καταγράφηκε υστέρηση 2 δισ. έναντι του στόχου και η κυβέρνηση με το πρώτο της νομοθέτημα -πρό πανδημίας- επανέφερε τις ελεύθερες απολύσεις.» Για να σημειώσει ότι «με το πακέτο από τις Βρυξέλλες, αντί να ισοπεδωθεί η οικονομία και να φτιαχτούν νέα τζάκια και μια κάστα φίλων, είναι ευκαιρία να στηριχτούν οι εργαζόμενοι και η μεσαία επιχειρηματικότητα»

*Θέλουμε να γίνουμε ξανά κυβέρνηση, αλλά δεν θέλουμε να σπάσουν τα μούτρα τους η κοινωνία και η οικονομία, για να τα φορτώσουμε στη ΝΔ
Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και προσπαθεί να βοηθήσει σε αυτή τη συγκυρία, «γιατί βλέποντας την επόμενη ημέρα, θέλουμε να γίνουμε και πάλι κυβέρνηση, αλλά δεν θέλουμε να έχουν σπάσει τα μούτρα τους η κοινωνία και η οικονομία»

*Στα ελληνοτουρκικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει αντιπολίτευση με περικεφαλαίες και Βουκεφάλες.

Υπογράμμισε ότι «Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει αντιπολίτευση με περικεφαλαίες και Βουκεφάλες. Ολες οι δυνάμεις που έχουν κυβερνήσει και θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα, είναι πατριωτικές» σημειώνοντας με νόημα ότι «όλοι αγαπάμε την Ελλάδα και ουδείς θέλει να την ξεπουλήσει ή όπως κάποιοι χρέωναν σε εμάς, να την ανταλλάξει με τις συντάξεις»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα