back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτά και τα δύο ρεύματα της παραλιακής, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση της πεζογέφυρας, στο ύψος του Αλίμου. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Αυξημένη ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα, είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος. Από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 10 δρομολόγια πλοίων, 6 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο. Ομαλή είναι η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς.

Στο μεταξύ, τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, αυτό το τριήμερο, ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, σε επικοινωνία που είχαν νωρίτερα.

Με μουσική και διάθεση αλκοολούχων ποτών άνοιξαν σήμερα οι οργανωμένες παραλίες. Ανοιχτοί εφεξής και οι εσωτερικοί χώροι εστίασης, με τα προβλεπόμενα ωστόσο υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επαναλειτουργούν από την Τρίτη τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων και μόνο κατόπιν ραντεβού. Αναλυτικά το πρόγραμμα, στον ιστότοπο του σταθμού μας www. Athina984.gr

«Η έκρηξη της ανεργίας, των λουκέτων και της ύφεσης δεν είναι νομοτέλεια της πανδημίας, είναι στρατηγική επιλογή» υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι έχει φέρει την ύφεση πριν την πανδημία.

«Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων καθώς εφαρμόζει το δόγμα «μισή δουλειά, μισός μισθός» λέει μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε άρθρο της στην εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Αυτά τα δήθεν “αναπτυξιακά πακέτα” πάνε πακέτο με νέα αντιλαϊκά μέτρα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των “μνημονίων διαρκείας” της ΕΕ» σχολίασε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο cnn.gr, αντιτίθεται στην πρόταση της Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια από όπου κι αν προέρχεται» διαμηνύει – κοιτάζοντας προς την Άγκυρα- ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξή στην εφημερίδα «Έθνος».

Νωρίτερα, μιλώντας από τα Τουρκοσυριακά σύνορα, ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε ότι η Τουρκία, έχει την αποφασιστικότητα και την ισχύ να προστατεύσει τα δικαιώματα του τουρκικού έθνους» ενώ παράλληλα υποστήριξε η Άγκυρα θέλει να …λύσει όλα τα προβλήματα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο με ειρηνικές μεθόδους και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

Μήνυμα ετοιμότητας στέλνουν οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις. Ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε περιοδεία στον Εβρο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου ενώ ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χ. Λαλούσης πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη σε μονάδες σε Λάρισα και Τρίκαλα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμάρι Ρεθύμνου. Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στις Μαριές Ζακύνθου.

Στην αθλητική επικαιρότητα… Επανεκκίνηση σήμερα για τη Σούπερ Λίγκ, με δύο αναμετρήσεις. Στις 7 και τέταρτο Πανιώνιος – Βόλος για τα Play Out και στις 9 και μισή Άρης – ΟΦΗ για τα Play Off.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Αττική, με πιθανότητα βροχών αργότερα κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα