back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15.00

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε η παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα που παρέμενε κλειστή στο ύψος του Αλίμου λόγω εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας. Γίνονται προσπάθειες μέσα στις επόμενες  ώρες να ανοίξει και το ρεύμα προς Πειραιά. 

Ομαλά εξελίσσεται η πρώτη έξοδος των εκδρομέων μετά την καραντίνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ελεγχόμενη η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Με σχετική πληρότητα αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια της Αττικής. Από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 10 δρομολόγια πλοίων, 6 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο. 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμάρι Ρεθύμνου. Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στις Μαριές Ζακύνθου. 

Άνοιξαν από σήμερα οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων εστίασης.  Επίσης από σήμερα επιτρέπεται στις οργανωμένες παραλίες η μουσική και η κατανάλωση αλκοόλ. 

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα ότι η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια από όπου κι αν προέρχεται, στέλνει μέσω  συνέντευξής του στο «Έθνος» ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας 

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει φέρει την ύφεση πριν από την πανδημία», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή». Ο κ. Τσίπρας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «η έκρηξη της ανεργίας, των λουκέτων και της ύφεσης δεν είναι νομοτέλεια της πανδημίας, είναι στρατηγική επιλογή». 

Επαναλειτουργούν από την Τρίτη τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης  του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων και μόνο κατόπιν ραντεβού. Αναλυτικά το πρόγραμμα, στον ιστότοπο του σταθμού μας www. Athina984.gr 

Στην αθλητική επικαιρότητα... Επανεκκίνηση σήμερα για τη Σούπερ Λίγκ, με δύο αναμετρήσεις. Στις 7 και τέταρτο Πανιώνιος – Βόλος για τα Play Out και στις 9 και μισή Άρης – ΟΦΗ για τα Play Off.  

Και ο καιρός…  

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Αττική, με πιθανότητα  βροχών αργότερα κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Θερμοκρασία  έως 25 βαθμούς Κελσίου.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα