back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

To NBA ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της σεζόν στην G League

Διαβάστε επίσης

Το NBA, το οποίο ανακοίνωσε χθες την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στη Φλόριντα στις 31 Ιουλίου, ακύρωσε την υπόλοιπη σεζόν της G League, το πρωτάθλημα ανάπτυξης, μετά από τρεις μήνες αναγκαστικής διακοπής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Η ακύρωση της υπόλοιπης σεζόν μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αναγνωρίζουμε ότι αυτή είναι η καταλληλότερη ενέργεια που πρέπει να αναλάβουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της G League Σαρίφ Αμπντούρ-Ραχίμ.

«Εκφράζω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στους παίκτες και τους προπονητές της G League που έδωσαν τα πάντα στις ομάδες και τους οπαδούς τους αυτή τη σεζόν. Και εσάς τους φιλάθλους σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να ξαναρχίσει το παιχνίδι για τη σεζόν 2020 – 21», πρόσθεσε.

Ο Αμπντού-Ραχίμ ανακοίνωσε ότι τα τρόπαια στο τέλος της σεζόν – καλύτερος παίκτης, προπονητής, νέος παίκτης – θα απονεμηθούν αργότερα. Η κανονική σεζόν, που είχε ανασταλεί στις 12 Μαρτίου, είχε προγραμματιστεί να λήξει στις 28 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι με την Σάουθ Μπέι Λέικερς (θυγατρική των Λέικερς) στο πρωτάθλημα της G League αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει επαγγελματικά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα