back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Καντέ επιστρέφει στις προπονήσεις της Τσέλσι

Διαβάστε επίσης

Ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος πήρε άδεια τον περασμένο μήνα από τον Φρανκ Λάμπαρντ να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις στο σπίτι του, καθώς ανησυχούσε ότι μπορεί να προσβληθεί από τον κορονοϊό, αν γυμναζόταν στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, επιστρέφει τις επόμενες ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος έδωσε κανονικά το «παρών» στις 19/5, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησαν οι ατομικές προπονήσεις των παικτών της Premier League στις εγκαταστάσεις των ομάδων, κι αφού πρώτα είχε υποβληθεί σε τεστ, που ήταν αρνητικό. Στη συνέχεια, όμως, εκδήλωσε ανησυχία για την υγεία του και η Τσέλσι, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, τού έδωσε άδεια να προπονείται μόνος του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «TIMES», ο 28χρονος μέσος αποφάσισε να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Φρανκ Λάμπαρντ εν όψει της επανέναρξης της Premier League, η οποία έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Λονδίνου για να προετοιμαστεί για την επανεκκίνηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα