back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Για 24 Ιουνίου οι επαναληπτικοί ημιτελικοί η εισήγηση της ΕΠΟ

Διαβάστε επίσης

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να ξεκινάει το Σαββατοκύριακο αλλά υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα των δεύτερων ημιτελικών του Κυπέλλου στα ζευγάρια Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ. Η ΕΠΟ εισηγείται τη διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στις 24 Ιουνίου.

Στις 24 Ιουνίου είναι πιθανό να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ και Άρη – ΑΕΚ, σύμφωνα με εισήγηση της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Κυπέλλου της Ομοσπονδίας, «κατόπιν συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι COSMOTE TV εισηγείται όπως η 2η αγωνιστική της 8ης φάσης (ημιτελικά) που εκκρεμεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη σχετική εισήγηση.

Για να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία των επαναληπτικών, θα πρέπει να πει το ναι και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως στα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-2 τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ με 2-1 τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα