back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καλύτερη εικόνα στα καφέ και εστιατόρια με σύμμαχο τον καιρό

Διαβάστε επίσης

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, η κίνηση σε καφέ και καταστήματα εστίασης παρουσιάζεται σήμερα ιδιαίτερα ικανοποιητική στο κέντρο της Αθήνας, σε αντίθεση με την αποκαρδιωτική εικόνα των προηγούμενων ημερών.

Σε Κολωνάκι, Πλάκα, Μοναστηράκι και πλατεία Αγίας Ειρήνης υπήρχε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα καφέ της περιοχής (σχεδόν τα περισσότερα καφέ ήταν γεμάτα), ενώ στα καταστήματα φαγητού φαίνεται ότι η εικόνα είναι καλύτερη αλλά ακόμη προσπαθούν να βρουν τον βηματισμό τους…

Σε πολλά καφέ στο Κολωνάκι, στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, με τα περισσότερα τραπέζια να είναι σχεδόν γεμάτα.

Στα καταστήματα φαγητού καταγράφεται καλύτερη εικόνα, σε σύγκριση πάντα με τις προηγούμενες μέρες, αλλά ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επουδενί λόγος σύγκρισης με την κίνηση της προ κορονοιού περιόδου.

Σε όλα τα καταστήματα καφέ και εστίασης τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας, με το προσωπικό να σερβίρει φορώντας μάσκα, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, αλλά και με αντισηπτικά για τους πελάτες στα τραπέζια και στους χώρους μέσα.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα