back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαμαρτύρεται για τις ημερομηνίες των πλέι οφ ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έστειλε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ επιστολή σε έντονο ύφος σχετικά με τις ημερομηνίες για το κλείσιμο της χρονιάς θέτοντας την Ομοσπονδία προ των ευθυνών της.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην κλείσει η περίοδος προτού τελειώσει και τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και τις εν γένει υποχρεώσεις του γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει πρόβλημα και με τους παίκτες του των οποίων λήγουν τα συμβόλαια (όπως των Ομάρ, Γκασπάρ ή και Αβραάμ με Τοροσίδη).

Από την ΕΠΟ η αντίδραση ήταν πως δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθηθεί μία ελληνική ομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν πάνω σε αυτήν την συζήτηση αλλά βέβαια εκτός των άλλων σε αυτές τις περιστάσεις έχει βασικό λόγο και η UEFA.

Σε σχέση πάντως με το μπαράζ μεταξύ των ομάδων της SL1 και SL2 τονίστηκε να δοθεί παράταση έως τις 2 Αυγούστου, ωστόσο και εδώ θα ζητηθεί το ΟΚ της UEFA.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε αναφέρει πάντως πως τα εγχώρια πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν έως τις 2 Αυγούστου. Να τονιστεί πως το Γουλβς – Ολυμπιακός προγραμματίζεται να γίνει από τις 12 Αυγούστου και μετά.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα