back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κριθεί παράνομη η σύνθεση της ΕΕΑ

Διαβάστε επίσης

Στο ΣτΕ εκδικάστηκε το πρωί η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τους καθηγητές Σιούτου και Κατσά να την εκπροσωπούν.

Οι δικηγόροι του «Δικεφάλου» ζήτησαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας από το ΣτΕ να κρίνει παράνομο το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη στην ΕΕΑ, λίγες εβδομάδες πριν βγει η απόφαση της ΕΕΑ για το θέμα της πολϋϊδιοκτησίας, καθώς θεωρούν πως αν συμβεί αυτό τότε θα είναι άκυρη όλη η σύσταση της Επιτροπής, που έβγαλε την απόφαση με την οποία επιβλήθηκαν ποινές στον Δικέφαλο και την Ξάνθη.

Οι δύο ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, κατέθεσαν ξεχωριστές αιτήσεις και ισχυρίστηκαν μέσω των δικηγόρων τους ότι υπάρχει σαφέστατα κακή σύνθεση της ΕΕΑ, καθώς ο Φαραντούρης δεν είναι καθηγητής εμπορικού δικαίου, ούτε σε προπτυχιακό, ούτε σε μεταπτυχιακό τμήμα, όπως ορίζει ο νόμος.

Από την πλευρά των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση εντός των αθλητικών πλαισίων και πλέον απομένει το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση από το ΣτΕ.

Το ΣτΕ έδωσε προθεσμία μίας εβδομάδας, ως την επόμενη Πέμπτη, να καταθέσουν όλες οι πλευρές τα υπομνήματά τους και στη συνέχεια θα εκδοθεί η απόφαση.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα