back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ταυτοποιήθηκε ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Διαβάστε επίσης

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Η βρετανική και η γερμανική αστυνομία απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες σχετικά με έναν Γερμανό υπήκοο που εκτίει ποινή σε φυλακή της Γερμανίας. Πρόκειται για άτομο που έχει καταδικαστεί πολλές φορές για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, αλλά τώρα βρίσκεται στη φυλακή για άλλη υπόθεση.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος είναι ένας 43χρονος Γερμανός, και την  εκείνη την περίοδο τριγυρνούσε με ένα φορτηγάκι στην περιοχή που εξαφανίστηκε η Μαντλίν. Ο ίδιος φαίνεται να μεταβίβασε το όχημα σε κάποιον άλλον, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Οι αρχές ζητούν πληροφορίες επίσης για ένα τροχόσπιτο και μία Jaguar.

«Κάποιος εκεί έξω ξέρει πολλά περισσότερα από αυτά που λέει ότι γνωρίζει», δήλωσε ο Mark Cranwell, ο οποίος ηγείται της έρευνας.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η έρευνα παραμένει στο τμήμα των «αγνοουμένων» καθώς ακόμα δεν υπάρχουν «οριστικά στοιχεία« για το αν η Μαντλίν είναι ζωντανή ή όχι. Ωστόσο, οι Γερμανοί ανακριτές στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ποινικής Αστυνομίας, το Bundeskriminalamt (BKA), χαρακτήρισαν της υπόθεση ως «έρευνα για δολοφονία».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιό της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειάς της στην Πορτογαλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα