back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα και του Βύρωνα για τον εντοπισμό ενός 50χρονου, ο οποίος αγνοείται από χθες τα βράδυ. Στις έρευνες συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με 1 διασωστικό σκύλο και 3 οχήματα.

Ανησυχία τις τελευταίες ώρες στον Έβρο, όπου υπάρχει έντονη κινητικότητα από την Τουρκική πλευρά. Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για άφιξη λεωφορείων που μεταφέρουν μετανάστες στην περιοχή της Αδριανούπολης.

«Φαίνεται ότι η Τουρκία θέλει να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά μας δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας,. Πρόσθεσε… Εμείς είμαστε σε ετοιμότητα. Ωστόσο όπως σημειώνει δεν πρέπει να ενδίδουμε στην προπαγάνδα των τουρκικών μέσων σε σχέση με το πόσοι μετανάστες μαζεύονται. Η κατάσταση προς το παρόν είναι ήρεμη, τόνισε νωρίτερα στον ίδιο σταθμό ο Αντιδήμαρχος Φερρών.

Ένας αστυνομικός δέχθηκε πυροβολισμούς λίγο πριν από τα μεσάνυκτα της Τετάρτης και ένας άλλος επίθεση με μαχαίρι στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η αστυνομία, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν το περιστατικό αυτό σχετίζεται με τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ μετά τον φόνο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Σε μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία.

Τρία μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης συνελήφθησαν στο Λας Βέγκας για υποκίνηση σε βία στη διάρκεια διαδηλώσεων.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 5 από τις 12 προσαγωγές που έγιναν χθες κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία.

Η έκτη έκθεση της ενισχυμένης εποπτείας της ελληνικής οικονομίας θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια του σημερινού euroworking group, ενόψει και του Εurogroup της 11ης Ιουνίου.

Επίσης σήμερα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΚΤ προκειμένου να εξετάσει περαιτέρω δράσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της διάδοσης του κορονοϊου. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του αντίστοιχου προγράμματος με επιπλέον 500 δις ευρώ.

Νέα έξοδο στις αγορές μέσα στο επόμενο δίμηνο, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μέσω του Action 24.

Ξεκινούν μαζικά τεστ στην Ξάνθη λόγω της εμφάνισης νέων κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Το σχέδιο -που ενεργοποιείται από σήμερα στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο- περιλαμβάνει εκατοντάδες μοριακούς ελέγχους στους κατοίκους και των 4ων δήμων της περιοχής.

Απομονωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς η έγκυος γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο συμπτώματα. Σε καραντίνα 14 ημερών το κέντρο της Νέας Καβάλας.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Ζητούν τη μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού, καθώς όπως αναφέρεται το έκτακτο προσωπικό καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Νωρίτερα έγινε συμβολική κατάληψη της οδού Μεσογείων έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία.

Παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, πραγματοποιεί και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων. Περισσότερα ακούμε από τον Κώστα Κορέλλη…

Οι πολίτες του Χονγκ Κονγκ βρίσκουν τρόπους για να τιμήσουν την σημερινή επέτειο της σφαγής της πλατείας Τιεν ανμέν, παρά την απαγόρευση της κυβέρνησης, λόγω κορονοϊού.

Οι διοργανωτές έχουν καλέσει τους κατοίκους της πόλης να ανάψουν ένα κερί οκτώ το βράδυ όπου και αν βρίσκονται και να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

Άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα 27 βαθμοί Κελσίου. 22 βαθμοί αυτήν την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα