back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συνάντηση του ΕΣΑΚΕ με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Διαβάστε επίσης

Τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό, Νίκο Παπαθανάση συνάντησαν το απόγευμα εκπρόσωποι της Basket League.

Την επιτροπή συγκροτούσαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο Διευθυντής της Λίγκας, Νίκος Καραχάλιος.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της επιθυμίας του ΕΣΑΚΕ, να ενταχθούν και οι ΚΑΕ στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων. Είχαν προηγηθεί πολύ σημαντικές επαφές του Μάκη Αγγελόπουλου με κυβερνητικά στελέχη και έτσι προέκυψε η πολύ σημαντική επαφή.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης. Οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ εξέθεσαν ένα προς ένα τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία. Κι έχουν πλήξει τις περισσότερες επιχειρήσεις. Άρα και τις Ανώνυμες Εταιρείας στο μπάσκετ.

Όπως άτοκο δάνειο του 25% του τζίρου τους, με αποπληρωμή σε μάκρος χρόνου 5 ετών τη μείωση των ασφαλιστικών κι εργοδοτικών εισφορών, τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια και μείωση στον ΦΠΑ των εισιτηρίων.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα