back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προσφορά της εκκλησίας στο ΕΣΥ: Υγεινομικό υλικό και 10 μόνιτορ για ΜΕΘ

Διαβάστε επίσης

Υγειονομικό υλικό αλλά και 10 μόνιτορ για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο Γ. Γεννημάτας, αξίας 85.000 ευρώ και έναν κεντρικό σταθμό παρακολούθησης επίσης για τις ΜΕΘ αξίας 12 χιλιάδων ευρώ, προσέφερε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια εκ μέρους της εκκλησίας της Ελλάδος.

Σε δηλώσεις του ο κος Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστούμε εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας για την δωρεά της εκκλησίας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί μια τεράστια κρίση της υγείας που άλλες χώρες δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν εμείς μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε. Πονάμε για όσους χάθηκαν αλλά είμαστε χαρούμενοι για όσους τα κατάφεραν.. Όλοι μαζί δώσαμε μια μάχη».

«Δεν υπάρχει νόημα στην εκκλησία αν δεν υπάρχει άνθρωπος. Έχουμε τον ίδιο στόχο για αυτό πρέπει να συμπορευτούμε» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος προσθέτοντας «Σήμερα σας προσφέρουμε συμβολικά κάτι και ευχόμαστε να είναι χρήσιμο για το έργο των γιατρών. Δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ανάγκης, αλλά είναι συμβολικό»

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα