back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οδηγός επιβίωσης για τις Πανελλήνιες από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Διαβάστε επίσης

Το γεγονός της πανδημίας κάνει τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις διαφορετικές από τα προηγούμενα χρόνια καθώς προσθέτει μια νέα συνθήκη, και  είναι αναμενόμενη η αύξηση του επιπέδου του άγχους και της αγωνίας παιδιών και γονέων υποστηρίζουν οι επιστήμονες της Συμβουλευτικής Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». 

Οδηγός επιβίωσης

Οι ειδικοί  έχουν συντάξει έναν οδηγό επιβίωσης που απευθύνεται στα παιδιά και τους γονείς τους και καλούν τους μαθητές να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να ακολουθήσουν τη δική τους ξεχωριστή και ονειρική πορεία.

«Μια ενδεχόμενη αποτυχία, δε σημαίνει και δε πρέπει να μεταφραστεί σαν ακύρωση όλης της εξελικτικής σας πορείας και της προσπάθειάς σας μέχρι σήμερα. Το πραγματικό ταξίδι της ζωής τώρα ξεκινάει για εσάς. Εσείς είστε αυτοί που θα υπερασπιστείτε τις επιλογές σας. Έχετε επομένως να διευρύνετε το πεδίο των επιλογών αυτών και να πολλαπλασιάσετε τις λύσεις σας» επισημαίνουν μεταξύ άλλων.

115 25

Να υπενθυμίσουμε ότι η τηλεφωνική γραμμή στήριξης της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» 115 25, λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 21:00. Ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και ειδικοί ψυχικής υγείας βρίσκονται στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής προκειμένου να βοηθήσουν.

Διαβάστε τον οδηγό επιβίωσης από την επιστημονική ομάδα της Συμβουλευτικής Γραμμής 115 25 εδώ 

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα