back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΒΑ: Σχέδιο ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου

Διαβάστε επίσης

Το ΝΒΑ στοχεύει την 12η Οκτωβρίου, ως την τελευταία δυνατή ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20, η οποία βρίσκεται σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανέφερε το ESPN.

Η αναφορά αυτής της ημερομηνίας βασίστηκε σε ανώνυμες πηγές, οι οποίες υπογραμμίζουν ότι ένα χρονοδιάγραμμα που συζητήθηκε με τις ομάδες, ανέδειξε την 12η Οκτωβρίου, ως την τελευταία των επτά -πιθανών-τελικών του πρωταθλήματος, πρόταση που θα τεθεί σε ψηφοφορία την Πέμπτη από το διοικητικό συμβούλιο του πρωταθλήματος.

Τόσο το ΝΒΑ όσο και η ένωση παικτών βρίσκονται σε συζητήσεις σχετικά με τη μορφή επιστροφής στο παιχνίδι, το οποίο έχει διακοπή από τις 11 Μαρτίου, μετά το κρούσμα του Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ. Τον περασμένο μήνα, το NBA δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την The Walt Disney Company για επανεκκίνηση της σεζόν στο Disney World στη Φλόριντα στα τέλη Ιουλίου.

Το σχέδιο προβλέπει παιχνίδια να γίνονται στο ESPN Wide World of Sports Complex, το οποίο βρίσκεται μέσα στο θέρετρο του Ορλάντο και διαθέτει ξενοδοχεία και τρία γήπεδα, επιτρέποντας στο πρωτάθλημα να περιορίσει την εξωτερική έκθεση.

Επίσης ένα μοντέλο play-offs 22 ομάδων είναι μέρος μιας πρότασης που αναμένεται να παρουσιαστεί από τον επίτροπο Άνταμ Σμιθ αύριο. Να σημειωθεί ότι το NBA ξεκινάει συνήθως νέα σεζόν στα τέλη Οκτωβρίου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα