back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ν. Παναγιωτόπουλος στη Βουλή: Η Ελλάδα ενίοτε δείχνει και τα δόντια της

Διαβάστε επίσης

«Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί απλώς τα γεγονότα αλλά ενίοτε δείχνει και τα δόντια της, όπως στην περίπτωση του Έβρου ,όπου υπήρξε οργανωμένη απόπειρα παραβίασης των συνόρων», τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου για την αμυντική βιομηχανία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, είπε ότι η χώρα μας έχει πει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές της και στις οποίες θα επιμείνει στην περίπτωση που η συμπεριφορά της Τουρκίας οξυνθεί με άλλες πράξεις.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, εκτίμησε πως στόχος της Τουρκίας που πέρασε σε επόμενα στάδια από αυτά της προκλητικότητας, της παραβατικότητας και των γκρίζων ζωνών, είναι η πρόκληση θερμού επεισοδίου. Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι το κόμμα του στηρίζει τις κινήσεις του υπουργείου Εξωτερικών, σημείωσε ωστόσο, πως δεν αρκούν, καθώς χρειάζεται η διαμόρφωση μιας εθνικής πρότασης για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα