back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες αρνήθηκαν δεύτερη μείωση στους μισθούς τους

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το “RAC1”, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου πρότεινε στους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα δεύτερη μείωση στους μισθούς τους, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Τον περασμένο Μάρτιο οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν την πρόταση του προέδρου της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου για περικοπή των μισθών τους το διάστημα που θα διαρκέσει η πανδημία και έως ότου επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Μάλιστα, την ανακοίνωση είχε κάνει ο Λιονέλ Μέσι, με ανάρτησης στα social media, εξαπολύοντας και επίθεση στον Μπαρτομέου για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα προς τα ΜΜΕ. Μέσω της συγκεκριμένης συμφωνίας, η Μπαρτσελόνα εξοικονόμησε 40.000.000 ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε περικοπή 17% των ετήσιων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, οι διοικούντες τους “μπλαουγκράνα” προσπάθησαν να γλιτώσουν κι άλλα 10.000.000 ευρώ, καταθέτοντας νέα πρόταση για περικοπή μισθών στις 23 Μαΐου, μέσω του προέδρου της ομάδας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του “RAC1”.

Όμως, αυτή τη φορά, οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν αρνητικοί σε ένα νέο “ψαλίδι” από την στιγμή που αποφασίστηκε η συνέχιση της σεζόν στην Ισπανία, ενώ οι ίδιοι πραγματοποιούσαν κανονικά προπονήσεις.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα