back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσημα παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο ο Χάινς

Διαβάστε επίσης

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 θα είναι στο εξής ο Κάιλ Χάινς, καθώς η ιταλική ομάδα επισημοποίησε με ανακοίνωση την συμφωνία της με τον πρώην πλέον σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αρμάνι και τον κ. Ντελ’ Όρκο, οι οποίοι μου εμπιστεύονται αυτή τη θέση. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια ιστορική ομάδα με σκοπό να την βοηθήσω να έρθουν μεγάλες νίκες.

Η οικογένειά μου και εγώ ανυπομονούμε να κάνουμε το Μιλάνο το νέο μας σπίτι και να αρχίσουμε αυτήν τη νέα περιπέτεια μαζί με όλους τους οπαδούς της Ολύμπια», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αγοράστηκε από την ΤΣΣΚΑ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Χάινς μετά τη διετία 2011-2013 στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Με τον Χάινς, φέρνουμε έναν παίκτη προσωπικότητας στο Μιλάνο, για να δημιουργήσουμε μια ομάδα παικτών με νοοτροπία νικητή, που θα αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας.

Είμαι χαρούμενος προσωπικά γιατί μετά από τόσα χρόνια είμαστε και οι δύο μέλη της ίδιας ομάδας, με τον ίδιο ενθουσιασμό και επιθυμία που υπήρχε και τότε».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα