back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διεθνής διάκριση για μαθητή στον Κορυδαλλό

Διαβάστε επίσης

«Εύφημη μνεία» έλαβε μαθητής του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού, στην 28η Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας που διοργανώθηκε από τη Σλοβενία με τη συμμετοχή μαθητών από 28 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Πρόκειται για τον Τάσο Τσιριγώτη, ο οποίος εκπροσώπησε την χώρα μας, αφού είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο στην Πάτρα.
Η ελληνική αποστολή αποτελούνταν από δύο μαθητές οι οποίοι κατάφεραν να λάβουν σημαντικές διακρίσεις, σε έναν δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό συγγραφής φιλοσοφικού δοκιμίου στα αγγλικά και σε θέματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της φιλοσοφικής σκέψης.
Μαθητές δημόσιων σχολείων και οι δύο, είχαν την πιο επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή από την αρχή του θεσμού (ένα bronze medal και μια honorable mention).
Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Κορυδαλλού αποδίδει «Πολλά συγχαρητήρια στον Τάσο και την οικογένειά του για την σημαντική διάκριση που μας έφερε, κάνοντάς μας όλους περήφανους και πολλές ευχές για μελλοντικές επιτυχίες».

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα