back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακή συζήτηση για τον Πολιτισμό στο iSYRIZA

Διαβάστε επίσης

Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Ο Πολιτισμός την εποχή της πανδημίας και η επόμενη μέρα» διοργανώνει αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 18:30, η πλατφόρμα του iSYRIZA.

«Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας, ανακοίνωσε ανεπαρκή μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον τομέα του πολιτισμού, αποδεικνύοντας πως θεωρεί τον πολιτισμό πολυτέλεια. Χιλιάδες πολίτες συνασπίστηκαν αυθόρμητα γύρω από τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους του πολιτισμού δημιουργώντας το κίνημα “Support ART Workers”», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή, συντάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, πιστεύοντας ακράδαντα στη σημασία της προσφοράς του πολιτισμού στο κοινωνικό σύνολο και την ανάγκη στήριξής του – χωρίς αστερίσκους».

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, Κώστας Στρατής, ενώ θα χαιρετίσουν ο τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα, Κυριακή Μάλαμα, Ραλλία Χρηστίδου, η συντονίστρια του Τμήματος Πολιτισμού, Άννα Χατζησοφιά και ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

Στη συζήτηση θα παρέμβουν και θα τοποθετηθούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές του Κοινοβουλίου, εργαζόμενοι στον τομέα του πολιτισμού και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ακόμη μια φορά πως πιστεύει στην άμεση και αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες. Μέσω της πλατφόρμας του isyriza καλεί τα μέλη του να συνδιαμορφώσουν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα