back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Ιωάννα Παπαβασιλείου της Ομάδας Empty The Cages Athens στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Η εθελοντική ομάδα “Empty the cages Athens”, που ξεκίνησε τη δράση της στην Αθήνα το 2014, περιθάλπει, φιλοξενεί και προωθεί προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα μέχρι το καθένα να βρει τη δική του οικογένεια.

Η Ιωάννα Παπαβασιλείου, μέλος της Ομάδας Empty The Cages Athens, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου, απηύθυνε πρόσκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει, κάθε Κυριακή στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων, στο Βοτανικό, όπου -όπως είπε – η ομάδα συνεργάζεται με την υπηρεσία της Αστικής Πανίδας του Δήμου.

“Σε αυτό το χώρο μας περιμένουν κάθε Κυριακή, αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία περιμένουν να υιοθετηθούν, με τα οποία παίζουμε, τα βγάζουμε βόλτες, τα φωτογραφίζουμε, ώστε να έχουμε αγγελίες στο ίντερνετ, περιποιούμαστε το χώρο τους και γενικά τα κοινωνικοποιούμε μεταξύ τους, αλλά και με τους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να βρουν πιο εύκολα μία οικογένεια. Οπότε εκεί καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζί μας, να περάσει μια όμορφη Κυριακή κοντά σε αυτά τα σκυλάκια” ανέφερε.

Η κα Παπαβασιλείου διευκρίνισε ότι η ομάδα δεν δέχεται καμία χρηματική υποστήριξη. «Εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να φέρει ένα παιχνίδι, ένα κρεβατάκι, οτιδήποτε επιθυμεί. Για εμάς το πιο πολύτιμο είναι χρόνος που μπορεί να διαθέσει σε ένα αδέσποτο σκυλάκι, που τον έχει και περισσότερη ανάγκη» τόνισε και πρόσθεσε ότι τα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα και διαθέτουν μικρο- τσιπ από το Δήμο.

Εάν κάποιος/-α επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Instagram: emptythecages_athens
Facebook: emptythecagesathens
Twitter: emptythecages_athens

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα