back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Εθελοντές στηρίζουν το καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων για τα αδέσποτα»

Διαβάστε επίσης

 

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε δράση για τα αδέσποτα του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων στο Βοτανικό απευθύνει η Εθελοντική Ομάδα Empty The Cages Athens. Σε συνεργασία και με την υπηρεσία Αστικής Πανίδας του Δήμου, δίνει ραντεβού τις Κυριακές με όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν,

Οπως είπε το μέλος των εθελοντών Ιωάννα Παπαβασιλείου στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου «στο Βοτανικό, φιλοξενούνται σκυλάκια, που περιμένουν μια αγκαλιά υιοθεσίας. Εμείς, τα βγάζουμε βόλτες, τα περιποιούμαστε, τα βοηθάμε να κοινωνικοποιηθούν και τα φωτογραφίζουμε ώστε να έχουμε αγγελίες στο ίντερνετ. Καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζί μας για να περάσει μια όμορφη Κυριακή κοντά σε αυτά τα ζωάκια, που έχουν  στειρωθεί, εμβολιαστεί και διαθέτουν μικρο- τσιπ από το Δήμο»

Στην ερώτηση πως μπορεί κανείς να βοηθήσει, η απάντηση αποκλείει κάθε χρηματική προσφορά. «Οποιος θέλει, μπορεί να φέρει ένα παιχνίδι, ένα κρεβατάκι, οτιδήποτε επιθυμεί. Για εμάς το πιο πολύτιμο είναι ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει σε ένα αδέσποτο, που τον έχει περισσότερη ανάγκη από το χρήμα”.

Εάν κάποιος/-α επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Instagram: emptythecages_athens
Facebook: emptythecagesathens
Twitter: emptythecages_athens

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα