back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σκληρή κριτική από τη Χαρά Κεφαλίδου για το νομοσχέδιο Κεραμέως

Διαβάστε επίσης

Σκληρή κριτική στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας άσκησε η υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου η οποία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αθήνα 9,84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου εξέφρασε την αντίθεση της τόσο στην ουσία του πολυνομοσχεδίου όσο και στον χρόνο που επελέγη εν μέσω καραντίνας να τεθεί σε διαβούλευση.

Η κ Κεφαλίδου τόνισε πως κανείς δεν κατάλαβε γιατί ήρθε αυτό το νομοσχέδιο και τι πρόβλημα πάει να λύσει: «ξεκινάει από το νηπιαγωγείο και διαπερνά όλες τις βαθμίδες χωρίς να δίνει καμία απάντηση. Και μόνο το γεγονός ότι αυτό που έμεινε και συζητάτε είναι η διαγωγή κοσμία και το αν θα γίνονται Λατινικά ή κοινωνιολογία σημαίνει ότι αποδομήθηκε ήδη από μόνο του».

Τέλος επεσήμανε πως έτσι κι αλλιώς η χρονική στιγμή κατάθεσης του νομοσχεδίου το Πάσχα με τη χώρα σε lockdown ήταν παντελώς λάθος: «15 μέρες χωρίς ουσιαστική συζήτηση και διάλογο ούτε με τους εκπαιδευτικούς, ούτε με τους ακαδημαϊκούς και τα κόμματα έφερε μπαλώματα στο ισοπεδωτικό σχολείο που είχε αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «θα πρέπει -όπως ζητάει το ΚΙΝΑΛ- να συγκληθεί εθνικό συμβούλιο Παιδείας και να γίνει σε βάθος και οργανωμένος διάλογος».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα