back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πως θα λειτουργήσει το Κολυμβητήριο Γουδή του Δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Επαναλειτουργεί από σήμερα το ανοιχτό κολυμβητήριο Γουδή, έπειτα από την ανακαίνισή του, όπως επίσης όλα τα ανοικτά κολυμβητήρια του δήμου (Γλυφάδα και ΟΑΚΑ). Στο κολυμβητήριο στο Γουδή το κολύμπι γίνεται κατόπιν ραντεβού και για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, θα κολυμπούν 30 άτομα ανά δίωρο και συνολικά την ημέρα 150 άτομα.

Πρόκειται για πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων 50 επί 25. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του κολυμβητηρίου Στέφανο Αμαξόπουλο, το κολυμβητήριο από την επόμενη εβδομάδα θα αυξήσει ακόμη τον ημερήσιο αριθμό των αθλούμενων σε 200 την ημέρα, και κάθε εβδομάδα θα αυξάνεται αντίστοιχα ο αριθμός μέχρι να απελευθερωθεί πλήρως και χωρίς ραντεβού. Το ωράριο του κολυμβητηρίου είναι 8 το πρωί με 6 το απόγευμα τις καθημερινές και 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι το Σάββατο. Την Κυριακή το κολυμβητήριο είναι κλειστό.

«Αξιοποιώντας τον περιορισμό των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προχώρησε στην ανακαίνιση του κολυμβητηρίου Γουδί, με σκοπό τη λειτουργική αναβάθμιση και την ακόμα πιο ασφαλή χρήση του χώρου από τους αθλούμενους. Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΝΔΑ προχώρησε στην επισκευή των αποδυτηρίων με ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση καινούργιων ερμαρίων και αντικατάσταση του φωτισμού, ενώ αποκατέστησε και τη λειτουργία του εξαερισμού«, δήλωσε α αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Γιούρκας Σεϊταρίδης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Νίκο Αβραμίδη για την συνδρομή του τομέα του στον καθαρισμό του κολυμβητηρίου.

Η χρήση του κολυμβητηρίου για τον μήνα Ιούνιο θα είναι δωρεάν, έπειτα από κράτηση και θα επιτρέπονται δύο επισκέψεις εβδομαδιαίως, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα αυξηθούν σε τρεις.

Επισημαίνεται επίσης ότι θα επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων για ντουζ πριν την είσοδο στην πισίνα.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα