back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Μένει για τα πλέι-οφ ο Δώνης

Διαβάστε επίσης

Νέα ανατροπή δεδομένων στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, καθώς εκεί που όλα έδειχναν πως ήταν θέμα ημερών το άμεσο «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη, ο 50χρονος τεχνικός θα παραμείνει στο «τιμόνι» του «τριφυλλιού» μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι-οφ.

Η «διαρροή» στα ΜΜΕ της επιστολής που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον Δώνη, είχε φέρει τις δύο πλευρές στα… άκρα και μάλιστα η διοίκηση των «πράσινων» σχεδίαζε να πάει με «υπηρεσιακή» λύση στα δέκα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Από το βράδυ της Κυριακής υπήρξε μία σειρά από επαφές ανθρώπων της ομάδας με τον Δώνη, που οδήγησαν σε «εκτόνωση» της κατάστασης ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να πορευτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στα πλέι-οφ.

Ζητήθηκε λοιπόν να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και να χωρίσουν τους δρόμους τους με ηρεμία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό στο φινάλε της χρονιάς. Κάτι που ήθελε πολύ κι ο Δώνης παρά τη δεδομένη πικρία του απ’ την τροπή που πήραν τα πράγματα και τους σε βάρος του χειρισμούς εδώ και καιρό.

Ως εκ τούτου, ο 50χρονος τεχνικός θα μείνει στους «πράσινους» ως το τέλος της περιόδου για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, ενώ φαίνεται πως υπάρχει σε πρώτη φάση διάθεση για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και στο θέμα της αποζημίωσής του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα