back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένοι της Λουκίλας Καρρέρ

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9.84 έχει γενέθλια! Γιορτάζει 33 ολόκληρα χρόνια στα ερτζιανά.Το σημερινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στα πρόσωπα, τις ιδέες και τις μουσικές που διαφοροποίησαν το χαρακτήρα του και έδωσαν το απόλυτο στίγμα του στο ραδιοφωνικό χάρτη της χώρας.

Ο καθηγητής θεωρητικής φυσικής και Ακαδημαικός Δημήτρης Νανόπουλος: « Υπήρξε μεγάλη τομή για τη χώρα ο Αθήνα 9.84. Οχι μόνον επειδή  ήταν ο πρώτος ραδιοφωνικό σταθμός  εκτός εθνικού συστήματος, αλλά  και  γιατί το δρόμο του ακολούθησαν η ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση». Ο σπουδαίος θεωρητικός φυσικός και ακαδημαικός, δήλωσε τακτικός ακροατής του 9.84, χαρακτηρίζοντάς τον «στολίδι για την πόλη».

Ο Γιώργος Κατσαρός:  «Στις 31 Μαίου 1987, ήμασταν όλοι συντονισμένοι για να ακούσουμε την πρεμιέρα του 9.84, που έφερε έναν άλλο αέρα στα ερτζιανά και το ραδιόφωνο πιο κοντά στη μουσική» θυμήθηκε ο συνθέτης και σπουδαίος σαξοφωνίστας.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος: «Ο 9.84 παραμένει στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας στη συνείδηση του κόσμου. Είναι σημαντική η συμβολή του στον πολιτισμό με εκπομπές από διακριτούς ανθρώπους και παραδοσιακούς παραγωγούς. Να τα εκατοστήσει με ακόμη περισσότερη μουσική» ευχήθηκε ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα