back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλικό «διπλό» στο Καραισκάκη

Διαβάστε επίσης

Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Το πρωί του Σαββάτου ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε το Καραϊσκάκη για ένα… οικογενειακό φιλικό, στο οποίο επί της ουσίας δοκίμασε την εντεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού χωρίστηκε σε «κόκκινους» και «κίτρινους». Στο «διπλό» υπήρχε διαιτητής και επόπτες. Και βέβαια υπήρχε και μια ξεκάθαρη διαφοροποίηση. Οι υποψήφιοι βασικοί και οι… άλλοι.

Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Σε σχηματισμό 4-3-3, με τον Βαλμπουενά να αγωνίζεται σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και να συγκλίνει. Αυτοί ήταν οι «κόκκινοι».

Με αντίπαλους τους «Κίτρινους». Δηλαδή τους Αλέν, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Σισέ, Τοροσίδη (αριστερός μπακ), Καφού, Ξενιτίδη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο και Χασάν. Ο σχηματισμός ήταν 4-2-3-1, με τον Φορτούνη στο «10» και τους Λάζαρο, Μπρούνο στα δύο άκρα.

Η αναμέτρηση έληξε με νικητές του «Κόκκιvους», με σκορ 3-1, και πρωταγωνιστές δύο ποδοσφαιριστές που άλλαξαν ομάδες! Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, που σκόραρε και με τις δύο φανέλες, αλλά και τον Κώστα Φορτούνη, που άλλαξε ομάδα στο ημίχρονο και άλλαξε τους της φιλικής αναμέτρησης.

Διονύσης Δελλής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα