back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Μαφιόζικη εκτέλεση Βέλγου επιχειρηματία με 2 σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστες φέρεται να είναι δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή.

Συμμορία Αλγερινών με 130 μέλη που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και κλοπές ενώ διακινούσαν και ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε η Αστυνομία. Έχουν ήδη συλληφθεί 70 άτομα, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα 60 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ έχουν εξιχνιαστεί πάνω από 400 κλοπές και ληστείες.

Επαναλειτουργούν από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου, ξενοδοχεία και καταλύματα 12μηνης λειτουργίας, χώροι κατασκήνωσης με εξαίρεση τις παιδικές, catering, θερινοί κινηματογράφοι, κολυμβητήρια, καθώς και υπηρεσίες διοργάνωσης ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στα θρανία επιστρέφουν οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων, ενώ ανοίγουν και οι παιδικοί σταθμοί. Από την 1η Ιουνίου, μειώνεται στο 1,20 ευρώ από 1,40 που κοστίζει σήμερα η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.

Για ένα έργο το οποίο ανοίγεται στην κοινωνία και δεν σχεδιάζεται πίσω από κλειστή πόρτα, μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στην πρώτη του εκπομπή στον Αθήνα 9,84 “ Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο”, αναφερόμενος στο Μεγάλο Περίπατο, τονίζοντας – μεταξύ άλλων – ότι με αφορμή το έργο αυτό αλλάζουμε τον τρόπο διαβούλευσης στη χώρα.

Αύριο Κυριακή ο Αθήνα 9,84 έχει γενέθλια. Γιορτάζει 33 ολόκληρα χρόνια στα ερτζιανά και – εν μέσω κορωνοιού – επιστρέφει τα μικρόφωνα από τις 7 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, σε πολλούς από τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς που συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός νέου, αστικού ραδιοφώνου. Μείνετε συντονισμένοι, αυτή την Κυριακή στους 98,3!

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης. Με επιστολή του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος τον ενημέρωσε πως η συνεργασία τους θα τελειώσει μετά το τέλος των πλέι οφ της Σουπερλίγκας.

Γενικά αίθριος σήμερα στην Αττική, με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια. Θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στους 17 αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα