back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι βίαιες συγκρούσεις στις ΗΠΑ, που πυροδοτήθηκαν από τη δολοφονία ενός 45χρονου αφροαμερικανού, κατά την προσαγωγή του από αστυνομικό υπάλληλο. Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Ντόναλτ Τραμπ, οποίος απειλεί ότι αν χρειαστεί ‘’ο στρατός θα μπορούσε να αναπτυχθεί πολύ γρήγορα στην Μινεάπολη. Νωρίτερα με ανάρτησή του στο τουίτερ, κάλεσε τους οπαδούς του σε αντιδιαδήλωση στην Ουάσινγκτον ενώ αναφερόμενος στη χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας έξω από τον Λευκό Οίκος δήλωσε ‘’εάν οι διαδηλωτές είχαν πλησιάσει το φράχτη του Λευκού Οίκου θα τους υποδεχόταν τα αγριότερα σκυλιά και τα απειλητικότερα όπλα”

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, επαναλειτουργούν ξενοδοχεία και καταλύματα 12μηνης λειτουργίας, χώροι κατασκήνωσης με εξαίρεση τις παιδικές, catering, θερινοί κινηματογράφοι, κολυμβητήρια, καθώς και υπηρεσίες διοργάνωσης ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Στα θρανία επιστρέφουν από τη Δευτέρα οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων, ενώ ανοίγουν και οι παιδικοί σταθμοί. Ο Δήμος Αθηναίων εγγυάται την ασφαλή επαναλειτουργία τους, με καθολική απολύμανση όλων των κτιριακών υποδομών και πλήρη υλοποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, επιπλέον δε, ενίσχυσε τις σχολικές επιτροπές, με 150.000 ευρώ, προκειμένου το ποσό αυτό, να διατεθεί κατά την κρίση τους, για την διασφάλιση άρτιων συνθηκών ασφάλειας, για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Αναληθή και υποβολιμαία χαρακτηρίζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων ‘’Αγία Σοφία” τα δημοσιεύματα για την Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα του. Με ανακοίνωσή του τονίζει ότι το τμήμα λειτουργεί – μετά από εισήγηση της επιτροπής λοιμοξιολόγων – ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID-19 για παιδιά, ενώ τα έκτακτα περιστατικά και οι προγραμματισμένες επισκέψεις, εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς κόστος για τους ασθενείς, από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ξεκίνησε η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων, για ακίνητα εντός του Δήμου της Αθήνας. Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα πρέπει μέχρι την 3η Αυγούστου, να ελέγξουν, να διορθώσουν ή να επιβεβαιώσουν την καταγραφή των στοιχείων, προκειμένου να αποφύγουν μελλοντικές δικαστικές εμπλοκές. Για ιδιοκτήτες-κατοίκους εξωτερικού, ως καταληκτική ημερομηνία, ορίζεται η 1η Οκτωβρίου. Σχετικές 3w.ktimatologio.gr και ktimanet.gr

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κάσο, λίγο πριν επτά το απόγευμα. το επίκεντρο της δόνησης, εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 23 Χλμ. ΒΔ της Κάσου

33 χρόνια στα ερτζιανά γιορτάζει αύριο ο ΑΘΗΝΑ984. Με την ευκαιρία των γενεθλίων του, στο μικρόφωνο επιστρέφουν, από τις 7 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα, δημοσιογράφοι και μουσικοί παραγωγοί που έδωσαν στον σταθμό της πόλης, το απόλυτο στίγμα του, στο ραδιοφωνικό χάρτη της χώρας. Αυτή την Κυριακή, μείνουμε συντονισμένοι στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές από το απόγευμα αύριο, στην Αττική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα