back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά στις 17 Ιουνίου η Πρέμιερ Λιγκ

Διαβάστε επίσης

Nα επιστρέψει η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ στις 17 Ιουνίου συμφώνησαν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησαν στο να διεξαχθούν πρώτα τα δυο εξ αναβολής (Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ) και ύστερα να μπουν με τον ίδιο αριθμό αγώνων οι ομάδες στις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Το τριήμερο 19-20-21 θα υπάρξει πλήρη αγωνιστική δράση, με το πρώτο ματς της αγωνιστικής να διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής (19/6).

Άλλωστε όπως έγινε γνωστό  το πλάνο είναι τα Σάββατα να δείχνει η τηλεόραση παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, που θα ξεκινούν στις 14:00 και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου, ενώ μένει να δούμε πότε θα γίνουν τα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ώστε μετά το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ να γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου.

Υπάρχει προβληματισμός στους προπονητές των ομάδων, καθώς απομένουν μόνο τρεις εβδομάδες προετοιμασίες για την επιστροφή της δράσης. Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότερες επέστρεψαν σε προπονήσεις ανά γκρουπ μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, επικρατεί η σκέψη να διεξαχθούν φιλικά μεταξύ των ομάδων.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα