back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

The Coloring Sessions: Σχεδιάστε ξανά εξώφυλλα θρυλικών μουσικών άλμπουμ

Διαβάστε επίσης

Ένα online βιβλίο ζωγραφικής με τίτλο «The Coloring Sessions» κυκλοφόρησε από τη Sony Music UK, με στόχο να βοηθήσει τους λάτρεις της μουσικής να γίνουν δημιουργικοί.

Δέκα εξώφυλλα άλμπουμ, μεταξύ άλλων του Έλβις Πρίσλεϊ, του Τζίμι Χέντριξ, των Judas Priest και των Foo Fighters είναι διαθέσιμα online για να σχεδιαστούν ξανά.

Τα εξώφυλλα των άλμπουμ – έργα τέχνης, μπορούν να αλλάξουν εντελώς ή να αναδημιουργηθούν πιστά με μια διαδικτυακή παλέτα χρωμάτων. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα λήψης του πρότυπου, εκτύπωσης και χρωματισμού του. Για περισσότερη έμπνευση κάθε εξώφυλλο άλμπουμ συνοδεύεται από μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify αφιερωμένη στον καλλιτέχνη δημιουργό του.

Οι λάτρεις της μουσικής και της ζωγραφικής μπορούν ακόμη να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στην ενότητα γκαλερί του ιστότοπου, καθώς και να διασκεδάσουν με τις καλλιτεχνικές προσπάθειες άλλων.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια επιλογή από τα πιο όμορφα, εντυπωσιακά και δημιουργικά έργα τέχνης άλμπουμ όλων των εποχών στα χέρια μας» αναφέρει η εκπρόσωπος της Sony Music UK, Χάιντι Μπόστον Τόμπσον.

«Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό των καλλιτεχνών μας να αφιερώσει λίγο χρόνο, να εξερευνήσει τη δική του δημιουργικότητα, να εστιάσει και τελικά να βοηθηθεί ώστε να χαλαρώσει. Συνδυάζοντας τη μουσική με την απλή εξάσκηση στον χρωματισμό, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια αίσθηση ηρεμίας για το κοινό» πρόσθεσε.

Δοκιμάστε το εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα