back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Πουλάει για να αποκτήσει Λαουτάρο Μαρτίνες και Πιάνιτς

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα στοχεύει στην απόκτηση των Λαουτάρο Μαρτίνες και Μίραλεμ Πιάνιτς, αλλά θα πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε κάποιες πωλήσεις που θα αποφέρουν έσοδα.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να πραγματοποιήσει δύο μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις και να ντύσει με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα τους Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ και Μίραλεμ Πιάνιτς από την Γιουβέντους.

Πρόκειται ωστόσο για δύο ακριβές περιπτώσεις, με τη ρήτρα μονάχα του Αργεντινού επιθετικού να ανέρχεται στα 111 εκατομμύρια ευρώ. Οι Ιταλοί δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και θα πρέπει οι Καταλανοί να βγουν στην αγορά, προκειμένου να πουλήσουν ποδοσφαιριστές που θα τους αποφέρουν το απαραίτητο ρευστό για να καλύψουν το ποσό της ρήτρας.

Η Ίντερ στις διαπραγματεύσεις που είχε με την Μπάρτσα ενδιαφέρθηκε για τον Άρθουρ, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Η ομάδα της Λομβαρδίας έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της στον Τζούνιορ Φίρπο, τον οποίο οι Καταλανοί προσφέρουν για το συνολικό ποσό των 30 εκατομμυρίων, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Mundo Deportivo.

Οι Καταλανοί στοχεύουν σε μία μεγάλη πώληση, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ με τον Νέλσον Σεμέντο, αναφέρει η Mundo Deportivo. Ο παίκτης αρέσει σε πολλούς μεγάλους συλλόγους, όπως η Σίτι, η Μπάγερν, η Παρί, η Γιουβέντους και η Ίντερ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα