back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μέτρα προστασίας και… προσφορές στα εμπορικά κέντρα

Διαβάστε επίσης

Τα εμπορικά κέντρα συμπληρώνουν 10 μέρες λειτουργίας, με όλα τα μέτρα που αποτελούσαν προϋπόθεση προκειμένου να ανοίξουν ξανά, να τηρούνται στο ακέραιο.

Στο εμπορικό κέντρο The Mall, επί παραδείγματι, έχουν δημιουργηθεί στην κεντρική είσοδο ξεχωριστοί διάδρομοι: ένας για τους επισκέπτες που εισέρχονται στο εμπορικό και ένας για όσους εξέρχονται. Εκεί βρίσκονται και φύλακες οι οποίοι σε ρόλο… τροχονόμου δίνουν κατευθυντήριες οδηγίες.

Η χρήση μάσκας και γαντιών συνίσταται για τους πελάτες, εντός των καταστημάτων, όμως, είναι υποχρεωτική για τους υπαλλήλους. Παράλληλα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας -άνω του 1,5 μέτρου- και ισχύουν τα μέτρα που εφαρμόζονται και στα καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Ένα στοιχείο των ημερών όσον αφορά στα καταστήματα είναι οι προσφορές και οι εκπτώσεις. Φαίνεται, δηλαδή, ότι οι επιχειρήσεις προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες με προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα. Άλλα καταστήματα έχουν και ένα μήνυμα για το… καλωσόρισμα των καταναλωτών στην είσοδο τους, όπως “μας λείψατε”.

Πάντως, φαίνεται ότι τα καταστήματα εστίασης -καφετέριες, εστιατόρια- των μεγάλων εμπορικών κέντρων συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο, αφού τα τραπεζοκαθίσματα σε ορισμένα σημεία είναι σχεδόν γεμάτα από κόσμο όλων των ηλικιών.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα