back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πέτσας: «Ο ποταμός Έβρος μπορεί να αλλάζει την ροή του, τα σύνορα όμως δεν αλλάζουν»

Διαβάστε επίσης

Είναι δεδομένη η βούλησή μας να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε γρήγορα τον φράχτη στον Έβρο, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

O κ. Πέτσας τόνισε ότι «πρέπει να αποφεύγουμε λεκτικές υπερβολές και να αποφεύγουμε να παίζουμε το παιχνίδι της τουρκικής προπαγάνδας στο Έβρο» και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπήρξε καμία ξένη δύναμη σε ελληνικό έδαφος». «Αυτό είναι ξεκάθαρο», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που χρειάζεται, όπως κάναμε πάντα: να φυλάμε τα σύνορα της Ελλάδας που είναι και σύνορα της Ευρώπης και να προστατεύουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξηρά και θάλασσα».

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες είναι σαφές. Ο ποταμός Έβρος μπορεί να αλλάζει την ροή του, τα σύνορα όμως δεν αλλάζουν», υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς αναπαράχθηκαν και από ελληνικά μέσα δεν έχουν καμία σχέση με την παρουσία ξένης δύναμης σε ελληνικό έδαφος. Βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα