back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για τον Σλούκα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του Κώστα Σλούκα, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διαπραγματεύσεις που δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. 

Ο Ολυμπιακός θέλει ο Κώστας Σλούκας να είναι ο επόμενος μεγάλος ηγέτης του και έχουν τον Έλληνα γκαρντ ως πρώτο στόχο για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, το οποίο ήδη σχεδιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στην Ευρωλίγκα φέτος.

Ο Σλούκας νιώθει πιο έτοιμος από ποτέ να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της ομάδας και η αβεβαιότητα στην Τουρκία, συν την ενδεχόμενη φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς , τείνουν στο ότι ο Έλληνας γκαρντ πολύ δύσκολα θα είναι την επόμενη χρονιά κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Ο Ολυμπιακός εξ αρχής του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων, γνωρίζοντας τα «θέλω» του προπονητή τους είναι σε ανοιχτή επαφή με τον εκπρόσωπό του Σλούκα το τελευταίο διάστημα, με τον οποίο εξάλλου έχουν κι άλλους πελάτες που συνδέονται μαζί του.

Ο ατζέντης του έχει βρεθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και έχει δείξει από την μεριά του αθλητή του ότι θέλει να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή, με τις δύο πλευρές να δείχνουν θέληση για να γίνει αυτή η επανένωση.

Βέβαια για να μπορέσουν όλο αυτά να πάρουν «σάρκα και οστά», θα πρέπει και η μεριά του παίκτη να μείνει ελεύθερη από την Φενέρμπαχτσε, η οποία περιμένει την Ευρωλίγκα για να δει τι θα συμβεί στην συνέχειά της. Οι επαφές σίγουρα θα συνεχιστούν και οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμα πιο «θερμές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα