back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Αν ο τουρισμός πάει πολύ άσχημα, τα οικονομικά μέτρα που θα έρθουν θα είναι επώδυνα

Διαβάστε επίσης

Για τον τουρισμό,την οικονομία αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού και στελέχους του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Ρέππα, ότι είναι αυτονόητος ο διάλογος του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τον ‘Αρη Τόλιο,ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Τουρισμός -οικονομία
“Πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Επειδή θεωρούμαστε ένας ασφαλής προορισμός υγειονομικά, η κυβέρνηση αλλά και όλα τα κόμματα πρέπει να έχουν προτάσεις, ώστε κι από την Κεντρική Ευρώπη να έχουμε αυξημένες ροές σε σχέση με αυτό που περιμένουμε”,τόνισε ο κ Ανδρουλάκης.

“Αν συνδέσουμε τα πράγματα σωστά κι έχουμε ένα επιτυχές αποτέλεσμα μετά και τα μέτρα θα είναι επαρκή κι εμείς θα έχουμε μια καλύτερη βάση συζήτησης από το Σεπτέμβρη. Αν όμως ο τουρισμός πάει πολύ άσχημα, τα οικονομικά μέτρα που θα έρθουν θα είναι επώδυνα, δύσκολα και θα πρέπει εκεί να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι”.

‘Οσον αφορά τον σχεδιασμό της Ευρώπης ο κ . Ανδρουλάκης εκτίμησε πως δεν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο καθώς συμφέρει να μείνουν, π.χ οι Γερμανοί στη Γερμανία και οι Γάλλοι στη Γαλλία, προκειμένου να κρατήσουν έσοδα για την οικονομική κρίση του χειμώνα.

Για ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝ.ΑΛ.
“Όποιος κουράστηκε να αγωνίζεται για την αυτονομία της παράταξης, είναι δικαίωμά του.
Ο διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανοίξει πρέπει να υπάρχει η σκοπιμότητα ότι κάπου θα καταλήξει. Εγώ δε βλέπω ποιος είναι ο λόγος ένα κόμμα που είναι διαφορετικό από ένα άλλο κόμμα να ανοίξει μία συζήτηση, ανέφερε ο κ Ανδρουλάκης .
Τόνισε πως “πρέπει να αγωνιστούμε στο εσωτερικό της παράταξής μας να παράγεται ουσιώδης πολιτική και να υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση που να μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες να βελτιώσουν την κοινωνική τους θέση, την καθημερινότητά τους. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκλογικού χαρακτήρα και δεν τιμούν το ιστορικό βάθος της παράταξής μας.

ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα