back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με Final 4 στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ο πρωταθλητής στο βόλεϊ ανδρών

Διαβάστε επίσης

Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών θα μπουν και πάλι στο γήπεδο και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Έπειτα από πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία ψηφίστηκε με 9-1, θα διεξαχθεί Final 4 για την ανάδειξη πρωταθλητή στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη για τα διαδικαστικά, έβγαλε επί της ουσίας μεγάλο χαμένο τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήθελε ούτε απονομή πρωταθλητή, ούτε να συνεχιστεί η σεζόν και να κριθεί στο γήπεδο και έκανε τα πάντα για να… σαμποτάρει τις προσπάθειες όλων των υπολοίπων.

Ο Ολυμπιακός ζητούσε να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο και να παίξουν, αλλά επειδή δεν υπήρξε συμφωνία, έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξη πρωταθλητή. Για να περάσει η απόφαση χρειάζονταν οχτώ ψήφοι, αλλά τελικά υπέρ του «ναι» ψήφισαν εφτά ομάδες.

Ο Ολυμπιακός, ο Παμβοχαϊκός, ο Φοίνικας Σύρου, ο Ηρακλής, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Κηφισιά και ο ΟΦΗ. Κατά ψήφισαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός και λευκό η Ελπίδα Θεσσαλονίκης.

Μπροστά στο… αδιέξοδο, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού πρότεινε φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ. Συμφώνησαν όλοι πλην – ξανά – του ΠΑΟΚ, αλλά με ψήφους 9-1 πέρασε η πρόταση.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει το φάιναλ φορ στη Θεσσαλονίκη, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε λόγω της παρουσίας δύο ομάδων από την Αττική.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα