back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δάνεια στήριξης από την ιαπωνική ομοσπονδία σε 115 ομάδες

Διαβάστε επίσης

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιαπωνίας ενέκρινε 210 εκατομμύρια γιεν-1,77 εκατομμύρια ευρώ, ως ποσό δανεισμού σε 115 συλλόγους που έχουν πληγεί οικονομικά έχουν πληγεί από την διακοπή λόγω του κορονοϊού, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Η σεζόν που μόλις ξεκίνησε, ανεστάλη τον Φεβρουάριο στην Ιαπωνία λόγω της πανδημίας, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για τους συλλόγους. Οι αγώνες στις τρεις πρώτες κατηγορίες δεν πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι τουλάχιστον τις 12 Ιουνίου.

Η JFA έλαβε αιτήματα δανεισμού από 138 συλλόγους και έκανε γνωστό ότι είχε ήδη μεταφέρει κεφάλαια για τα πρώτα 71 δάνεια που εγκρίθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
«Προχωράμε με την αίσθηση του επείγοντος από την επιθυμία μας να σώσουμε αυτούς τους συλλόγους», δήλωσε ο πρόεδρος της JFA Κοζό Τασίμα.

«Ακόμα και τον Ιούνιο, κάποιες ομάδες θα βρίσκονται σε δυσκολία. Οι οικονομικοί μας πόροι είναι περιορισμένοι, αλλά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε.» Περισσότεροι από 17.200 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό στην Ιαπωνία με 812 θανάτους να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα