back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

διαΝΕΟσις: Διαδικτυακή συζήτηση για την οικονομία τη Δεύτερα

Διαβάστε επίσης

Διαδικτυακή συζήτηση για την οικονομία διοργανώνει η διαΝΕΟσις τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Καθώς άλλη μια ιστορική ύφεση ξεκινά, καλούμαστε να σκεφτούμε και να δώσουμε απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα. Πώς πρέπει να μοιάζει η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας; Πώς πρέπει να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, για να είμαστε λιγότερο ευάλωτοι σε κρίσεις; Πώς πρέπει να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις, και τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της εργασίας από τις ριζικές αλλαγές που παρατηρούνται ήδη; Ποιες επιπτώσεις αναμένονται στις ανισότητες και τη φτώχεια, και τι μπορούμε να κάνουμε για να τις αμβλύνουμε;

Σ αυτά τα ερωτήματα καλούνται αν απαντήσουν οι:  Δρ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος της Grant Thornton Ελλάδας και μέλος του Advisory Board της διαΝΕΟσις. H Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Γενική Διευθύντρια του Solidarity Now και ο Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος της UPSTREAM SA, Εταίρος BIG PI Venture Capital και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις.

Τη συζήτηση συντονίζει ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

To τέταρτο diaNEOsis LIVE που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου στις 19:00 θα φιλοξενήσει μια συζήτηση για την ελληνική οικονομία και για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που προκύπτουν μετά την κρίση των τελευταίων μηνών.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα