back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υγειονομικό υλικό από τον ΟΛΠ στους Δήμους Δυτ. Αττικής

Διαβάστε επίσης

Προστατευτικές μάσκες και γάντια μίας χρήσεως δώρησε η ΟΛΠ ΑΕ στους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών και συγκεκριμένα στους Δήμους Περιστερίου, Πετρούπολης, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, περιοχές στις οποίες διαμένουν πολλές οικογένειες εργαζομένων της ΟΛΠ Α.Ε.

Το υλικό προορίζεται για τις ανάγκες και την προστασία των εργαζομένων των Δήμων στον τομέα καθαριότητας, που συνεχίζουν υπό αντίξοες συνθήκες το σημαντικό έργο τους.

Η παράδοση του υγειονομικού υλικού έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Β’ Αθήνας – Δυτικού Τομέα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τον Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε., Υu Zenggang.

Από τους Δήμους που έλαβαν τη δωρεά παρέστησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, o Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Γεώργιος Τσίρμπας.

Συνολικά διατέθηκαν 10.000 μάσκες και 10.000 γάντια, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς σε συνεργασία με τον όμιλο της COSCO SHIPPING για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα.

«Χαιρόμαστε που μπορούμε να επεκτείνουμε την προσφορά μας και σε περιοχές πέραν των παραλιμένιων Δήμων» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε.

«Η ΟΛΠ Α.Ε. στέκεται συμπαραστάτης στο σημαντικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης υποστηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες».

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα