back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση αντιπλημμυρικών έργων στη Ριζούπολη

Διαβάστε επίσης

Την ικανοποίηση τους για την έγκριση δημοπράτησης των αντιπλημμυρικών έργων στη Λεωφόρο Ηρακλείου στη Ριζούπολη, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής και η δημοτική παράταξη Ανοιχτή Πόλη.

Οι κάτοικοι, που είχαν κινητοποιηθεί για την υλοποίηση του έργου κάνουν λόγο για μια νίκη, η οποία ωστόσο πρέπει να έχει συνέχεια.

Η σχετική ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης

«Δικαιώνοντας την επιμονή με την οποία η Ανοιχτή Πόλη έθεσε επανειλημμένα την ανάγκη επίλυσης ενός κρίσιμου προβλήματος της περιοχής, εγκρίθηκε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων η δημοπράτηση των αντιπλημμυρικών έργων στη Λ. Ηρακλείου στη Ριζούπολη. Για να φτάσουμε σε αυτό το θετικό βήμα, προηγήθηκαν πολύμηνοι και επίμονοι αγώνες των κατοίκων που κινητοποιήθηκαν, όπως και οι συστηματικές ενέργειες του συλλόγου «Πολίτες της Ριζούπολης». Δυστυχώς, παρά το προφανές δίκιο του αιτήματος, χρειάστηκε πολύς κόπος και χρόνος μέχρι ο Δήμος Αθηναίων να ενεργοποιηθεί. Σήμερα νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτές οι κινητοποιήσεις είχαν αντίκρισμα. Βέβαια, η δημοπράτηση του έργου απέχει από την υλοποίησή του. Η Ανοιχτή Πόλη θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις, μέχρι την τελική διευθέτηση ενός θέματος που αφορά άμεσα την ασφάλεια των κατοίκων».

Ένας μικρός παράδεισος με πολλά στοιχεία κόλασης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα