back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δωρεάν Livestreaming μάθηση από ΚΕΑΚ και Innovathens

Διαβάστε επίσης

Το Innovathens του δήμου Αθηναίων και το ΚΕΑΚ στο σπίτι σου

Εξαιρετική απήχηση έχουν στους πολίτες τα online σεμινάρια και workshops αφιερωμένα στην επιχειρηματικότητα και στις νέες τεχνολογίες, που διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε συνεργασία με το Innovathens powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

7 χρόνια συνεργασίας

Η συνεργασία των δύο φορέων μετρά 7 χρόνια με περισσότερα από 700 δωρεάν σεμινάρια επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας, με στόχο την σωστή ενημέρωση την συμβουλευτική και εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων φοιτητών, ελευθέρων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και startupers.

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων αλλά και αυτό το διάστημα, που τα σεμινάρια γίνονται με τη διαδικασία του livestreaming, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 5.00 το απόγευμα η συμμετοχή είναι εξαιρετική. Υπάρχει διαδραστικότητα, δεχόμαστε ερωτήσεις μέσω mail», επισημαίνει στον Αθήνα 9.84 ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος πρόεδρός του ΚΕΑΚ, καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

«Οι συμμετέχοντες είναι από 18 έως 65 ετών. Οι υπηρεσίες του ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & καινοτομίας) απευθύνονται σε όλο τον κόσμο, που πιστεύει στη Δια Βίου Μάθηση, στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές, επιχειρηματίες και ιδιώτες» προσθέτει ο κ. Τζαμαρέλος. «Στόχος μας είναι να τους ενημερώνουμε σωστά , συμβουλεύουμε και να τους εκπαιδεύσουμε σε θέματα καινοτόμων ιδεών, επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, μορφές σύγχρονης δικτύωσης, ανάπτυξη δεξιοτήτων κ.α.Το επόμενο online σεμινάριο έχει  θέμα «Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων» ένα σημάντικο θέμα για την εργασία, την επόμενη μέρα της πανδημίας. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21.05.2020, (17:00- 18:30), στον σύνδεσμο: www.innovathens.gr/live/

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα