back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δ. Παπαστεργίου (ΚΕΔΕ): θα είμαστε εκεί και στο μέλλον ώστε να βοηθήσουμε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τις Ελευθερία Κουμάντου Ελεωνόρα Ορφανίδου.

“Αυτό το διάστημα σε αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν εκεί, με προγράμματα, αλλά κυρίως με τη “Βοήθεια στο Σπίτι Plus” όπου φτάσαμε παντού,σε κάθε σπίτι σε κάθε πόρτα, δίπλα σε κάθε άνθρωπο.

Για Την Επόμενη Μέρα

“Εχουμε οργανωθεί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση και κυρίως για εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης,αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις,η λειτουργία των οποίων είχε ανασταλεί.
‘Ηδη από το Μάρτιο φροντίσαμε να πάρουμε γενναίες και δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις”.

Για Θέσεις Εργασίας

“Υπάρχει η παθητική και η ενεργητική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Η παθητική αντιμετώπιση είναι αυτή που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ‘Ηδη βγήκε και η προκήρυξη για την μονιμοποίηση 3.000 εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”
Υπάρχει όμως και η ενεργητική αντιμετώπιση που έχει να κάνει με τις θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν αυτό το διάστημα στην αυτοδιοίκηση,την εβδομάδα αυτή μάλιστα ελπίζουμε να βγει και το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας η οποία θα απασχολήσει περίπου 35,000 ανθρώπους σε Δήμους της χώρας.
‘Εχουμε όμως και το αισιόδοξο νέο αυτό της προκήρυξης του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” το οποίο θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας”

Για Πολιτισμό

Κάναμε έναν πρόχειρο υπολογισμό των χρημάτων που έχουμε προϋπολογίσει για φέτος και τα οποία θα πέσουν λίγο πολύ στο χώρο του Πολιτισμού προκειμένου το καλοκαίρι να μην έχει πολιτιστική ξηρασία, μιλάμε για πάνω απο 20 εκατομμύρια ευρώ.

«ΑΘΗΝΑ 9.84»- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα