back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις ειδικές μορφές τουρισμού

Διαβάστε επίσης

Με εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις υποδέχθηκαν συμπολίτευση και αντιπολίτευση το νομοσχέδιο για τις ειδικές μορφές τουρισμού, κατά την πρώτη ημέρα συζήτησής του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ με την έναρξη της συζήτησης, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι νομοθετεί με fast track διαδικασίες,καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια,την Παρασκευή.
Ο εισηγητής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος,αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο νέο πλαίσιο για τον καταδυτικό τουρισμό,λέγοντας ότι μπορεί να προσελκύσει υψηλά εισοδήματα και να επιμηκύνει την τουριστική σεζόν.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ η αρμόδια τομεάρχης Κατερίνα Νοτοπούλου,έκανε λόγο «για ένα νομοσχέδιο κατώτερο των περιστάσεων,που περιλαμβάνει μια σειρά από τακτοποιήσεις και φωτογραφικές διατάξεις,οι οποίες εξυπηρετούν λίγους και συγκεκριμένους».
Ενστάσεις για επιμέρους διατάξεις,διατύπωσε ο εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης,ενώ «για νομοσχέδιο που επιτρέπει το επιχειρηματικό ξεσάλωμα», μίλησε ο Μανώλης Συντυχάκης από το ΚΚΕ.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα