back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ έρχεται στην Γλυφάδα

Διαβάστε επίσης

Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με κορυφαίους καλλιτέχνες, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι Αθηναίοι, μέσα από τα αυτοκίνητά τους, στον καταπράσινο χώρο του γκολφ στη Γλυφάδα, από τέλη Μαΐου ή το αργότερο αρχές Ιουνίου.

Δωρεάν, με ασφάλεια, αποστάσεις και κοινωνικό αντίκτυπο

Το πρωτοποριακό drive in φεστιβάλ διοργανώνεται από τον δήμο Γλυφάδας. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες. Όποιος επιθυμεί θα προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές του δήμου.

drive in θερινό Φεστιβάλ

«Πρόκειται για μία, πανελλαδικού επίπεδου, πρωτοτυπία, μία ιδέα του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, που στόχο έχει εκτός από την ασφαλή ψυχαγωγία των πολιτών και την στήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου, σε μία περίοδο, που πλήττεται ιδιαίτερα», επισημαίνει, στον Αθήνα 9.84, η υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων του δήμου Λία Νικητάκη. «Ο χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει τοποθετηθεί μια γιγαντοοθόνη. Θα χρησιμοποιηθεί ένα κομμάτι από τα 600 στρέμματα πρασίνου του γκολφ, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμία όχληση στους golfers. Οι κρατήσεις θα γίνονται μέσω διαδικτύου προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες του φεστιβάλ. Η διαδικασία θα ανακοινωθεί σύντομα. Περίπου 150 – 200 αυτοκίνητα υπολογίζεται η χωρητικότητα του γηπέδου. Όπως και τα προηγούμενα φεστιβάλ του δήμου Γλυφάδας έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα