back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Λύσανδρος Τσιλίδης στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Απαισιόδοξος για την φετινή τουριστική σαιζόν εμφανίστηκε, ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού μιλώντας στον Γιάννη Λαυράνο τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε προσφορά ούτε ζήτηση. Εκτίμησε δε ότι το 2022 αναμένεται επανάκαμψη του τουρισμού.

Ο κ. Τσιλίδης εξέφρασε την δυσφορία του για την ανακοίνωση μέτρων μήνα- μήνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και αυτά τα μέτρα μήνα- μήνα έχουν καταντήσει μαρτύριο. Δεν μπορείς μετά από τρεις μήνες να πάρεις μια απόφαση, να ξέρουμε τι κάνουμε, να ξέρουμε πως δουλεύουμε – Όταν κανένας δεν έχει υπόψιν του που θα πάει, σε ποιο προορισμό, τι θα βρει ανοιχτό καταλαβαίνετε ότι φάγαμε ήδη και όλο τον Ιούνιο».

Επισήμανε ότι πρώτη επιλογή θα είναι οι προορισμοί με Διεθνή Αεροδρόμια που διαθέτουν απευθείας πτήσεις υποστηριζόμενοι με την σωστή λειτουργία παροχών υγείας σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας

Τόνισε την ανάγκη για λήψη εμπροσθοβαρών μέτρων από την κυβέρνηση για να στηριχτούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι καθώς καμία επιχείρηση ακόμη και αυτή που θα θελήσει να ανοίξει, δεν θα προσλάβει το σύνολο του προσωπικού της και δεν θα μπορέσει να καλύψει το κόστος αυτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα