back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η πρόσκληση … πρόκληση!

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος προχωράει και κάθε φορά όλοι μας καλούμαστε να ακολουθήσουμε να προσαρμοστούμε, να γίνουμε καλύτεροι, να προσφέρουμε περισσότερα, να αφουγκραστούμε τη νέα πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας  να καταθέσουμε τις ιδέες μας σε αυτό το καινούργιο που γεννιέται, που διαμορφώσαμε μαζί με όλους εσάς που μας ακολουθείτε στο διαδίκτυο και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε.

Ο Αθήνα 984, από την πρώτη ώρα που γεννήθηκε ως ραδιόφωνο, το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο, άνοιξε μονοπάτια καινούργια στα ερτζιανά. Πέρασαν χρόνια, άλλοτε καλά και άλλοτε άσχημα. Συμβαίνουν αυτά. Σημασία έχει να διορθώνονται. Στην πορεία μπήκε και στο χώρο του διαδικτύου. Έδωσε και εκεί την μάχη του. Σήμερα σε μία προσπάθεια να εκσυγχρονίσουμε τον ιστότοπο του σταθμού μας δημιουργήσαμε ένα νέο προσβάσιμο σε όλους εσάς που μας ακολουθείτε και μας διαβάζετε.

Και έχει σημασία να μας διαβάζετε και να μας διορθώνετε γιατί έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Θα μου πείτε, τι σας λέω τώρα; Πράγματα που τα γράφουν και τα λένε όλοι. Σύμφωνοι, εμείς σας προκαλούμε να μας δοκιμάσετε και σας καλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι στο νέο μας ταξίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα