back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κιελίνι: «Ο Βιδάλ έπινε πολύ και το αλκοόλ ήταν το αδύνατο σημείο του»

Διαβάστε επίσης

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μπορεί να θέλησε να τονίσει κάποια καλά στοιχεία του πρώην συμπαίκτη του στην Γιουβέντους, Αρτούρο Βιδάλ, όμως στο βιβλίο του ανέφερε και κάποια που δεν τα λες και κοπλιμέντα.

«Ο Βιδάλ έβγαινε και έπινε περισσότερο από όσο έπρεπε, το ξέρουν όλοι, το αλκοόλ ήταν το αδύνατο σημείο του. Αυτό βέβαια, δεν επηρεάζει το τι παίκτης ή άνθρωπος είναι. Μερικές φορές δεν εμφανιζόταν για προπόνηση ή ερχόταν και ήταν εύθυμος, ας το πούμε έτσι.

Θυμάμαι ένα τουρ στις ΗΠΑ, ήμασταν στο Μαϊάμι, είχαμε ελεύθερο το τελευταίο βράδυ.Το επόμενο πρωί δεν βλέπαμε τον Αρτούρο. Ηταν στο κρεβάτι και έπρεπε να τον ξυπνήσουμε με το ζόρι.

Ο Κόντε ανυπομονούσε να δει τον Βιδάλ σε αυτή την κατάσταση, για να τον θέσει εκτός και να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Τελικά, μετά από ένα 10λεπτο στο οποίο ο Αρτούρο έδειχνε ακόμη χαμένος και δεν έβλεπε ούτε την μπάλα, άρχισε να τρέχει σαν τρελός ως το τέλος της προπόνησης και μας άφηνε όλους 20 μέτρα πίσω.

Τι μπορείς να πεις για έναν τέτοιο τύπο, ο οποίος βοηθούσε και στο καλό κλίμα της ομάδας, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ηγέτης, μαχητής και μεγάλος πρωταθλητής;» έγραψε ο Ιταλός σέντερ-μπακ για τον Χιλιανό, σήμερα μέσο της Μπαρτσελόνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα