back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: «Έγινε λάθος στην Ομόνοια»

Διαβάστε επίσης

Την παραδοχή του λάθους σε ότι αφορά τον συνωστισμό χωρίς μέτρα ασφάλειας που παρατηρήθηκε χθες στο άνοιγμα της πλατεία Ομονοίας έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιαννης.

Με ανάρτηση του στο Fb ο κ. Μπακογιαννη αναφέρει. «Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς δεν κρύβεσαι, το συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος».

Επιπλέον με video που ανάρτησε στο Facebook o Κώστας Μπακογιάννης παραδέχεται ότι έκανε λάθος στο πώς χειρίστηκε το «άνοιγμα» της ανακαινισμένης πλατείας Ομονοίας.  Ειδικότερα στο μήνυμά του ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: «Από χτες το βράδυ διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για την Ομόνοια. Σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά. Να πούμε λίγο τι έγινε. Προφανώς, δεν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινα καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσια ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει. Η Δημοτική Αστυνομία ήταν εδώ. Ζητούσε μάλιστα με μεγάφωνα από τον κόσμο να κρατήσεις τις υγειονομικές αποστάσεις».

Δείτε την ανάρτηση:

Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Freitag, 15. Mai 2020

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα